Possify Akıllı Perakende Mc Donald’s Mutfaklarında
Dünyanın en büyük yeme içme şirketinden bahsederken rakamlar karşısında dudak uçuklatmamak mümkün değil gibi gözüküyor. Günde 69 milyon müşterisine hizmet veren ve beğenilen lezzetleriyle öne çıkan Mc Donald’s hamburger, cheeseburger, kahve, dondurma, soğuk içecek ve çeşitli tatlıların satışını gerçekleştiriyor. Böyle bir restoran zincirinin Possify kalitesi ile çalışmak istemesi gayet anlaşılır bir durum.

Possify Çevre Dostu Termal Fiş Yazıcı
Possify’ın piyasaya sürdüğü ve büyük markalara otomasyonda çığır açtıran ürünleri arasında termal fiş yazıcılar yer alıyor. Bu cihazlar termal kâğıt üzerinde görüntü elde etmek amacıyla ısıyı kullandıkları için termal olarak anılıyorlar. Termal kağıtlar, termal yazıcının ısısına tepki verecek şekilde özel olarak üretiliyor. Yazdırılan görsel tek bir renkte yazdırılabiliyor, renk ise ısıya ve kullanılan kâğıda bağlı olarak seçiliyor. Bu ürün mürekkep kullanmadığı için atık ortaya çıkmıyor ve çevre dostu olarak anılıyor.
Possify Farkıyla Mc Donald’s Fiş Yazıcı Projesi
Possify, MC Donald’s ile fiş yazıcı projesi üzerinde iş birliği yapıyor. Possify’ın 80 mm termal kâğıt baskısı yapan dayanıklı ve kolay kullanım özelliği olan termal fiş yazıcılarını bünyesine katıyor.

Possify Termal Fiş Yazıcı Özellikleri
CP 100 WiFi Bulut Fiş Yazıcı 80 mm kâğıt kullanan bir termal yazıcı. USB, USB Host, RS232 ve ethernet LAN ile bağlantı arayüz tipine sahip sipariş fiş yazıcısında para kasası mevcut. Geniş barkod karakterine sahip olan Possify CP 100 Termal Fiş Yazıcı 150 kilometrelik hareket güvenirliği ve 1.5 milyon kesici ömrü sunuyor.
GP P8 Sipariş Fiş Yazıcısı seri, USB ve Bluetooth bağlantı türlerini kullanıyor. Maksimum 72 mm baskı genişliği olan cihazın kullanımında 80mm genişliğinde termal kâğıt gerekiyor ve para çekmecesi bulunuyor. Kâğıt varlığı algılama, baskı kafası konumu ve sıcaklık algılama sensörleri mevcut.
FY-825 X Termal yazıcının baskı yöntemi diğer cihazlardaki gibi direkt termal olarak belirtiliyor. 250mm/s yazma hızı olan cihaz yine 80 mm’lik termal kağıtlar kullanıyor. Kâğıt bitti, kâğıt sıkıştı, kapak açık gibi sensörlere sahip cihaz kullanım kolaylığına kolaylık katıyor ve kullananları oluşan sorun noktasında uyarıyor. FY-200 E Termal Fiş Yazıcı cihazı FY-825 X ile benzer özelliklere sahip.


FY 8 X, FY 802 UE, GP L80160I da Possify’ın restoran otomasyon donanımına kazandırdığı sipariş fişi yazıcıları arasında yer alıyor. Possify’ın tüm termal yazıcıları şık bir tasarıma sahip ve Possify güvencesi ve kalitesiyle piyasaya sunulmuş. Restoran çözümleri bulmak, işletmelerin işini kolaylaştırmak ve tüm bunları hızlı ve güvenilir şekilde sağlamak için kullanılmayı bekliyor. Yazıcıların baskı hızlarıyla birlikte hızlı sipariş olanağı doğuyor. Zamandan tasarrufun yanı sıra müşteri memnuniyeti de sağlanmış oluyor. Siparişler hızlı şekilde alınıyor, fiş yazdırılıyor ve ücret alınıp para üstü hızlıca verilebiliyor. Göze hitap eden tasarım, dayanıklılık ve kolay kullanımıyla Possify termal fiş yazıcıları piyasanın gözdesi durumunda.

Restoran Otomasyon Donanımında Aranan İsim: Possify
Akıllı Perakende, dijital çağın getirilerine uyum sağlıyor. Possify olarak her alana etki eden dijitalleşmenin farkındayız ve bu durumun bir getirisi olarak iş birliği yaptığımız firmalara akıllı perakende hizmetini en kaliteli şekilde sunuyoruz. Büyük markalarla iş birliği yapıyor, onların ihtiyaçlarına cevap veriyor ve çalıştığımız markalara her gün yeni ünlü bir isim ekliyoruz. Otomasyon donanımlarımızla işleyişi kolaylaştırıyor, insan gücünden tasarruf ettiriyor ve enerjiyi daha verimli kullanmak için çözüm sunuyoruz. Restorasyon otomasyon donanımlarıyla hem çalıştığımız firmaları hem de onların müşterilerini memnun ediyoruz.