Possify her an yanınızda ve bir tık uzağınızdadır. Güvenilir alt yapısı, son teknolojik ilerlemeleri ile sizlere hizmet vermektedir. Her zaman kendini yenileyen ve daima çözüm odaklı olan Possify ailesi tüm ürünleri ile karşınızdadır. İnceleme sonrasında kararlarınız sonucu kampanyalardan yararlanabilir ve gerekli detayları öğrenmek için satış temsilciniz ile görüşebilirsiniz. Restoran otomasyon donanımı, market otomasyon donanımı gibi her an ihtiyaç duyduğunuz ürünlere kısa bir sürede ulaşabilir, inceleyebilir ve tedarik edebilirsiniz.

WiFi’li el terminali, fiş yazıcı sistemi, araç bilgisayarı gibi birçok ürün doğrultusunda hizmet alabilirsiniz. El terminalleri genel bir isim olmakla birlikte kısaca el bilgisayarı olarak geçer. Bilgiyi transfer etmek için tercih edilen, online ve offline olmak üzere iki sistemle de çalışabilen el terminalleri kişiye kolaylık sağlarken bilgi akışını da hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Örneğin sahada kullanılan barkod okutma, kare kod okutma gibi işlemleri dokunmatik ekranı ve tuş takımı ile birlikte anında yapabilirsiniz. Fiş yazıcı sistemi ise hem pratik hem işlerinizi güvenli bir şekilde tamamlamanızı sağlayan bir belge veya sipariş yazıcısıdır. Ödeme tahsilatı veya perakende siparişi sırasında karşı tarafa vermeniz gereken belgeyi hızlı ve pratik bir şekilde çıkartır ve iki taraf içinde güvenli bir alışveriş imkanı sağlar.

Pratik çözümler sunan bileklik yazıcılar; otel, hastane ve festival gibi etkinlikleri yönetmenizi sağlar. Size gerekli olan tüm bilgileri bu bilekliklere yazdırabilir ve gerekli durumlarda kısa sürede bileklik üzerinden kontrolleri sağlayabilirsiniz. Araç bilgisayarı ise devamlı kullanılan ve hayatın içinde sürekli ihtiyaç duyulan bir diğer ihtiyaçtır. Tedarik süreçlerinin kısa sürede olması ve teknik servis detaylarının sağlanması diğer önemli bir detaydır. Burada da dikkat edilen sürücüye bilgi akışının sağlanması ve profesyonel bir şekilde kullanıma sunulmasıdır. Bu sistemlerde sürüş esnasında aktif olan ana ekran, alt tabanda yol ve araç hakkında bir sistem sunmasıdır. Hızlı ve güvenilir bir şekilde sistemin devamlılığı ve sürekliliği esas alınırken olası olumsuz durumlarda da teknik destekten faydalanabilirsiniz.

YAZILAR

Possify’dan Haberdar Olun!

Possify, şirketiniz için depo çözümleri ile birlikte sağlık sektöründe eczane sarı etiket yazıcısı, mobil çözümler gibi birçok ihtiyaca yönelik ürün tedariği sağlar.  Bireysel olarak tercih edeceğiniz ürünler hakkında bilgi alabilirken diğer yandan şirketlerinizin adına seçtiğiniz ürün ile alakalı detaylı görsel isteyebilir, teknik servis ile alakalı bilgi alabilirsiniz. Tüm bu süreçlerin olumlu şekilde sonuçlanması için ekibimiz ile ister sosyal medya üzerinden ister web sitemiz üzerinden bilgi sahibi olabilir, iletişim numaralarımız aracılığıyla teknik destek isteyebilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran çözümler için üretimi ve tedariği uzman ekiplere bırakın ve son teknolojik gelişmelerden haberdar olmak için Possify’i takipte kalın!

Yeni gelişmeleri hayata geçiren ve her alanda kolaylık sağlanmasına yardımcı olan Possify uzman kadrosu, her daim yanınızda olmakla birlikte geniş ürün yelpazesi ile de her kesime hitap etmeye devam eder.  Bayilik sistemi, sağlık, market ve üretim otomasyonu gibi birçok alana hakim olan ve olmaya devam eden deneyimli şirketimiz ile sizde tanışın. Daha fazla bilgi alabilmek ve gerek görsel detayları gerek teknik detayları değerlendirmek için sitemizi inceleyebilir, sosyal medya hesaplarımızı takibe alabilirsiniz. Gelişen ve sürekli olarak gelişmeye devam eden dünyamıza uyum sağlamak ve aktif rol aldığınız birimlere araçlarınızı da uyum sağlatmak için Possify ailesini dahil edin ve yeniliklerden haberdar olun!